NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Seat Timeline 2005-1950 (2)

2005: Seat isi arata noul Leon la salonul auto de la Barcelona, unde ambele modele, cel standard si cel de competitie proiectat pentru WTCC(World Touring Car Championship), sunt expuse publicului.

2003: Seat Altea prototipul- este prezentat la salonul auto de la Frankfurt.Este primul Seat proiectat impreuna cu noul Audi Brand Group;

2001: Prezentarea modelului, ultra performant, Leon Cupra R, proiectat de Seat Sport.Conceptul Seat Tango este dezvaluit la Bologna Motor Show in decembrie.

2000: Modelul Salsa este prezentat, un concept care inaugureaza un stil inovativ pentru produsele companiei.Seat sarbatoreste a 50-a aniversare.

1999: Noul brand SEAT precum si noul Leon sunt prezentate.Noul Leon aduce Seatul pe primul loc in Europa la numarul de unitati vandute.

1997: Ibiza Kit Car castiga pt a doua oara consecutiv Campionatul FIA 2L.Micuta Arosa si vanul Cordoba Vario sunt prezentate.

1996:  Seat castiga Campionatul Mondial de Raliuri FIA 2L cu modelul Ibiza Kit Car chiar la debutul sau in aceasta competitie.Masivul MPV Alhambra este prezentat.

1995: Modelul Toledo, numarul 10,000,000 de productie, paraseste uzina de la Martorell.

1993: Majestatea Sa, Regele Juan Carlos I, inaugureaza fabrica de la Martorell pe data de 22 Februarie.Productia noului Ibiza incepe.Modelul Cordoba isi face prezenta.

1990: Volkswagen achizitioneaza 99,99% din actiunile Seat schimband numele companiei din Societatea Spaniola de Automobile de Turism, in SEAT S.A

1989: Constructia fabricii Martorell incepe.

Pagina 2 din 3 Pagina : 1 | 2 | 3
INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti