NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

SEAT astazi

Seat este o companie Spaniola detinuta de gupul german Volkswagen Group.Din 2002, impreuna cu Lamborghini si Audi, Seat esti si membra a Audi Brand Group.In acest moment Seat este intr-un mare proces de restructurare menit sa transforme compania in "nueva SEAT", o companie remodelata pregatita pentru secolul urmator.

Compania genereaza peste 12,700 de locuri de munca si ofera o moderna gama de masini cuprinsa din modelele:Alhambra, Altea, Cordoba, Ibiza, Leon si Toledo, toate acestea fiind marca unicitatii avand un caracter sportiv.

Seat, a carei productie este concentrata la fabrica din Martorell, si-a luat un real angajament prin care va aduce pietei inovatie si calitate, astfel, ca un rezultat, compania si-a marit considerabil productia si segmentul detinut pe piata.Efortul companiei se va mentine in continuare in lansarea unor modele noi si in modernizarea continua a mijloacelor de productie. Cu efortul depus, Seat are o pozitie unica in Spania, fiind singurul brand cu capacitatea de a proiecta, dezvolta si a produce masini in propria tara.

Pagina 1 din 3 Pagina : 1 | 2 | 3
INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti