NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Istoria Volkswagen (3)

O noua masina se pregateste in uzinele de la Wolfsburg.In Ianuarie 1974 primul Golf este construit, devinind in scurt timp un pretendend in ierarhia Volkswagen.In acelasi an este lansat si sportiva “Scirocco” a carei productie a avut loc pana in 1981.

In 1976 primul Golf GTI rula pe linia de productie.Masina cu cel mai puternic motor al momentului a creat o furoare reala pe sosele dand nastere unei legende.

Golf 2 este prezent in 1983 cand robotii industriali au aparut pentru prima data intr-o fabrica de productie.

Odata cu lansarea lui Lupo 3L TDI, prima masina care oferea un consum de numai 3 litri la 100 km, in Iulie 1999, Volkswagen scria istoria auto inca o data.

In August 2002, la uzina Volkswagen din Slovacia, productia in masa a modelului Touareg apartinand unei clase luxuriante, este inceputa, ducand Volkswagen intr-un nou segment de piata.

In 2003 productia celei de a cincea generatii de Golf este pornita,aducand masinii un nou dinamism in design si tehnica.

Pagina 3 din 3 Pagina : 1 | 2 | 3
INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti