NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Istoria Volkswagen

Cand in 1937 compania numita "Gesellschaft zur Vorbereitung des Deutschen Volkswagens mbH" a fost infiintata, nimeni nu putea ghicii ca intr-o zi avea sa devina cea mai mare constructoare de masini din Europa. Pe data de 28 May 1937 compania "Gesellschaft zur Vorbereitung des Deutschen Volkswagens mbH" a fost infiintata. Nu dupa mult timp aceasta isi schimba numele in "Volkswagenwerk GmbH", pe data de 16 Septembrie 1938.La inceputul anului 1938, in orasul de astazi Wolfsburg, au inceput lucrarile la construirea fabricii de masini proiectate de Ferdinand Porsche.

Pe durata celui de al Doilea Razboi Mondial fabrica de la Wolfsburg si-a schimbat productia pe armament.Peste 20.000 de muncitori, in special prizonieri de razboi, au lucrat la fabrica in acea perioada.

In septembrie 1998, in memoria evenimenteler petrecute in acea vreme, VOLKSWAGEN AG a concretizat o actiune umanitara in memoria celor ce au fost obligati sa lucreze la fabrica.La finele anului 2001 mai mult de 2,050 oameni din 26 de tari au primit ajutoare umanitare din partea Volkswagen.

Pagina 1 din 3 Pagina : 1 | 2 | 3
INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti