NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Mentiuni legale

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Volkswagen-Club.ro nu este in nici un mod afiliat cu Volkswagen AG sau cu oricare din filialele sau sucursalele acestui grup. Siglele "VW", "Audi", "Seat", "Skoda", "Bentely", "Bugatti", "Lamborghini", sunt marci inregistrate ale VAG sau ale filialelor sau sucursalelor acestuia. Orice referinta la marcile de mai sus se face strict pentru scopuri exemplificative si informative.

Continutul site-ului www.volkswagen-club.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara o permisiunea anterioara scrisa. Materialele publicate si continutul www.volkswagen-club.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.

Nu suntem in nici un fel responsabili pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.volkswagen-club.ro. Ne rezervam dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.volkswagen-club.ro in functie de schimbarile ce pot interveni din diferite motive.

Nu suntem in nici un fel responsabili de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.volkswagen-club.ro.

Nu suntem responsabili pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.volkswagen-club.ro.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.volkswagen-club.ro.

Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.


INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti