NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Audi A1 va fi lansat in octombrie

6 august 2007

A1 este vazut ca unul dintre cele mai interesante modele viitoare de la Audi. Desi nimeni nu se astepta, masina va fi prezentata in octombrie, la salonul auto de la Tokyo sub forma unui hibrid. Michael Dick, responsabil cu dezvoltartea la Audi,a declarat ca A1 este mai stilat si mai sportiv decat Mini-ul celor de la BMW". Totusi cei de la BMW au declarat de nenumarate ori, ca Audi nu este un concurent pentru ei, ci doar Mercedes si Lexus. Tot Dick considera ca "A1 este o masina pe care poate sa o conduca in egala masura tatal si fica si sa o considere o alegere potrivita"

Se asteapta ca in primul an A1 sa inregistreze vanzari de aproximativ 100 de mii de exemplare. Cei de la Audi promit ca modelul lor mini va fi mai sportiv si manevrabil decat cel al concurentei de la BMW, asta ramane de vazut. Preţul de pornire a noului model Audi A1 este estimat la 16.000 euro.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti