NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Audi A5 si S5 - modele noi

8 mai 2007

Noul A5, un coupe cu 4 locuri sportiv si elegant cu un portbagaj de 455 litri, a fost lansat la Geneva. Noul model pare a fi ideal pentru calatorii datorita spatiului interior suficient pentru transportul a patru persoane si a bagajelor lor in conditii foarte confortabile pe distante mari. Evident Audi A5 apartine segmentului superior din clasa coupe-urilor  avand o lungime de 4,63 m. Stilul Audi se reflecta in partea frontala prin masca de radiator de tip single-frame, farurile conturate rectangular si prizele de aer generos dimensionate. Partea din spate a fost elaborata in acelasi stil. Intentiile sportive ale lui A5 se regasesc in design-ul stopurilor si in liniile orizontale care dau sugestia latimii mari.

Motoarele disponibile se bazeaza pe injectia directa de combustibil, cele pe benzina utilizand tehnologia FSI, iar cele diesel fiind de tip TDI.. Gama FSI cuprinde un nou motor de 1.8 litri de 170CP si un 3.2 FSI V6 de 265Cp care dezvolta un cuplu maxim de 330Nm. Gama TDI cuprinde un motor de 2.7 litri si 190CP, precum si un motor de 3.0 litri si 240 CP care dezvolta maxim 500Nm. Performantele dinamice sunt de asemenea foarte bune: modelul 3.2 FSI quattro cu transmisie manuala ajunge de la 0-100km/h in 6.1 secunde, avand viteza maxima limitata la 250km/h. In ciuda acestor performante, consumul mediu este de doar 8.7 litri la suta de kilometri, in echiparea 3.2 FSI multitronic. In schimb, modelul 3.0 TDI quattro accelereaza de la 0-100km/h in doar 5.9 secunde, avand insa un consum mediu de doar 7.2 litri la suta de kilometri.

Linkuri conexe

Poze Audi A5 - sportiv si elegant
Dosare Audi
Poze Audi
Forumuri Audi
Totul despre Audi

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti