NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Audi A6L – cinema pe roti

28 august 2007

În 2005 Audi a lansat modelul A6L exclusiv pentru piaţa chineză, o versiune cu ampatament mărit, creată pentru a transforma modelul german într-o adevarată limuzina. Insa germanii au transformat aceasta limuzina exclusivista intr-un adevarat centru multimedia, demn sa concureze Maybach-urile. Astfel A6L a primit doua monitoare de 10,2 inch, montate in spatarele scaunelor din fata, controlate cu ajutorul unei console integrate in cotiera banchetei. Tot prin aceasta se pot conecta la display-uri console de jocuri, diferite modele de iPod-uri sau camere digitale.

Sistemul mai dispune si de un TV tuner pentru ca pachetul sa fie intreg. Pentru sonorizare toate aceste gadget-uri se bazeaza pe sistemul audio al masinii, capabil de a crea o atmosfera de inalta fidelitate. Aceeasi cotiera din spate primeste si controller-ul sistemului MMI, prin care se pot accesa functiile telefonului sau a sistemului de navigatie, cat si, printre altele, cele ale trenului de rulare, de exemplu.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti