NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Audi in topul clasamentului CSI din China

3 august 2006

Audi a castigat locul intai la categoria Service din cadrul studiului CSI (Index de satisfactie al clientilor) realizat in China. Acest studiu care se realizeaza anual, a fost recent publicat de J.D. Power Asia Pacific. Luand 834 de puncte din cele 1000 posibile, Audi se afla pe prima pozitie, luand un punctaj record. Mai mult, Audi este singura companie care a fost de trei ori in top in ultimi cinci ani.

Audi a reusit sa-si imbunatateasca mult serviciile cu ajutorul celor peste 120 de dealeri exclusivi raspanditi in 86 de orase din China. Audi AG si-a marit vanzarile in prima jumatate a anului 2006 la 38.838 unitati, o crestere de aproximativ 94%, pe pietele importante din China. Audi A6 fabricat in China si particular modificat pentru piata chineza, joaca un rol important in acesta cifra, cu 27.891 de unitati vandute (mai mare de 106.6 procente), acesta fiind si modelul de succes in China.

Noul Audi Q7, la 4.2 litri, cu motor V8 si o putere de 257 kW (350 CP), a fost cu succes lansat, in luna iulie, pe piata din China. Putin timp dupa lansare, intreaga productie a fost vanduta.

Linkuri conexe

Poze Audi S3
Dosare Audi
Poze Audi
Forumuri Audi
Totul despre Audi

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti