NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Audi lansează din nou Type C

27 august 2007

Audi s-a gandit sa faca o replica de colectie a celebrului Type C. Nici un alt producator de automobile nu a mai oferit o masina cu pedale construita asa de amanuntit si la un asemenea standard. Masina dispune de frane hidraulice cu doua discuri, iar viteza este controlata printr-un arbore cu sapte trepte, cu functie de franare pe spatele pedalei. Alte aspecte tehnice includ carcasa din aluminiu si caroseria din panouri de aluminiu care, precum la modelele reale Audi, simbolizeaza experienta marcii in domeniul designului ultrausor.

Realizarea masinii a necesitat un volum ridicat in ceea ce priveste cunostintele tehnice si cele de creativitate. "Am avut nevoie de un punct de atractie pentru colectia noastra, care sa transmita mesajul marcii si, in acelasi timp, este suficient de spectaculos pentru a atrage destui cumparatori", a declarat Katharina Wicker, director de design pentru articolele lifestyle Audi. Maşina cu pedale, care va fi produsă īntr-o serie de numai 999 unităţi şi care este mai mult decāt un simplu model exclusivist de colecţie, a fost o bucurie de nedescris pentru toţi cei implicaţi īn proiect. Achim Badstubner a fost de asemenea incantat de succesul proiectului: "Toata lumea a pus mult suflet in realizarea acestei masini cu pedale. Iar aceasta este o mandrie pentru noi toti".

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti