NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Audi Q5 va fi lansat abia in 2010

25 septembrie 2007

Se pare ca Audi a amanat cu inca un an lansarea pe piata a lui Q5. Desi era programata sa fie prezentata in showroom-uri in 2009, sefii Audi au decis intarzierea cu inca un an. In prezent Tiguan este singurul SUV compact de pe piata al grupului Volkswagen-Audi. In mod sigur decizia luata de sefii Audi va influenta si lansarea hibridului Q7 programata pentru anul viitor.

In ceea ce priveste Q5, productia sa ar fi destul de facila si nu ar implica costuri ridicate pentru ca Audi va imprumuta o serie de componente de la Tiguan. Din acest motiv, amanarea lansarii pe piata a unui concurent direct pentru BMW X3 sau Mercedes GLK este de neinteles. Poate doar faptul ca Audi asteapta o noua versiune de motor diesel, mai performanta si mai putin poluanta, sa fie o explicatie pertinenta. Unul dintre oficialii de la Audi, Johan de Nysschen, a declarat pentru AutomotiveNews ca o versiune finala a Q5-ului va ajunge, probabil, la show-ul auto de la Ditroit, din ianuarie 2009 cu un propulsor turbodiesel de generatie noua, capabil sa dezvolte 230 de CP la o capacitate de 3.0 litri.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti