NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Audi R10 TDI la Festival of Speed in competitie cu avionul Harrier la 15000 CP

8 iulie 2006

La celebrul "Festival of Speed" din Goodwood (Marea Brtianie), 5000 de spectatori au asistat la o confruntare unica, o intrecere de accelerare pe o distanta de un kilometru pe aeroportul RAF (Royal Air Force) intre Allan McNish, la volanul unui Audi R10 TDI si un avion de vanatoare cu motor de o putere echivalenta cu 15.000 CP. Audi a demonstrat astfel, inca o data, performanta motoarelor diesel TDI .

Monopostul condus de Allan McNish fiind conceput exclusiv pentru starturile „lansate" si nu pentru cele de pe loc a reusit sa conduca pana aproape de finalul cursei, avionul de vanatoare Harrier impunandu-se doar cu cateva secunde inainte de final. Diferenta mare intre Audi R10 TDI cu doar 650 CP si avionul de vanatoare Harrier GR7 „Jump Jet" cu 15.000 CP a fost diminuata de performanta motoarelor folosite de cei de la Audi.

A fost o cursa demonstrativa, si o realizare extraordinara luand in considerare ca monopostul condus de Allan McNisch nu a fost special preparat pentru genul acesta de intreceri.

Linkuri conexe

Poze Audi A3 3.2 litri V6 cu 3 usi
Dosare Audi
Poze Audi
Forumuri Audi
Totul despre Audi

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti