NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Audi R8 Supercar 2007

27 septembrie 2006

Dupa 3 ani de la dezvaluirea conceptului Audi Le Mans Quattro, productia acestei versiuni isi va face debutul anul acesta la Salonul Auto de la Paris sub denumirea de Audi R8 model sport. Este o masina fascinanta, varful masinilor sport a celor de la Audi.

Cu un motor V8 FSI ce dezvolta o putere de 420 CP, cu tractiune integrala Quattro si cu o caroserie in care predomina aluminiul, acest model ofera intr-adevar un sofat dinamic si sportiv. In R8 a fost combinata experienta si cunostintele celor de la Audi acumulate pe parcursul a numeroase curse castigare. Performante sunt pe masura: accelereaza de la 0 la 100 KM/h in doar 4.6 secunde iar viteza maxima pe care o poate atinge este de 301 km/h.

Interiorul sport este dominat in totalitate de o arhitectura orientata spre cocpit (cabina pilotului), integrand soferul intre panoul de bord si scaun. Este o masina sport perfecta, cu motorul de 8 cilindri si tehnologia FSI de injectie directa a carburantului, atingand viteze record. Aceasta tehnologie fiind prezenta pe numeroasele masini de cursa Audi R8.

Audi R8 va fii produsa in loturi mici, in uzina din Neckarsulm. Fiecare faza de productie va fi verificata de specialisti asigurand astfel calitatea si performanta celor 15 masini produse pe zi la standarde maxime.

Linkuri conexe

Poze Audi R8 Supercar 2007
Dosare Audi
Poze Audi
Forumuri Audi
Totul despre Audi

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti