NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Audi S3 Sportback - lansat oficial

1 mai 2008

Audi a dezvaluit in urma cu cateva zile impreuna cu modelul A3 cu facelift, si noul S3 Sportback care beneficiaza de un motor turbo TFSI imbunatatit, cu sistem direct-injection, de 2.0 litri,  265 CP si un cuplu de 350 Nm.

In privinta caroseriei lui S3 Sportback se observa unele modificari si o mica crestere in greutate, ceea ce provoaca o incetinire a masinii cu 0.1 secunde, aceasta ajungand de la 0 la 100 km/h in 5.8 secunde, fata de 5.7 secunde ale S3-ului cu trei usi. Totusi modelul este capabil sa pastreze viteza de top a fratelui sau, respectiv cea de 250 km/h. Transmisia este manuala in sase trepte, in sistem 4x4.

Noutati sunt jantele sunt de 18 inci, suspensia coborata cu 25mm, blocurile optice xenon cu LED, grila fata, bara de protectie si un spoiler la haion. Interiorul este la randul sau imbunatatit si impresioneaza prin scaunele sportive cu piele Alcantara, pedalele de aluminiu, farurile pe fond negru sau argintiu.

S3 Sportback va ajunge pe piata in aceasta vara, cu un pret de pornire de 20.350 de euro pentru Europa.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti