NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Audi va produce noul A3 in Ungaria

4 august 2007

Presa internationala a anuntat ca Ungaria a fost aleasa de brandul Audi sa produca noul A3 Cabrio incepand cu anul 2008. Intr-un comunicat oficial al companiei s-a specificat  "Fabrica din Gyor a excelat in productia de automobile premium, in ultimii ani. In consecinta, este potrivita pentru asamblarea noului model Audi A3, alaturi de Audi TT Coupe si de TT Roadster".

In ceea ce priveste A3, oficialii n-au vorbit de cifre concrete, dar au mentionat totusi ca va fi un model important, care va ajuta producatorul german sa atinga cifra de 1,5 milioane de automobile construite pe an, pana in 2015. Intr-o conferinta de presa sustinuta in prezenta primului-ministru ungar, Ferenc Gyurcsany, presedintele Audi AG, Rupert Stadler a declarat "Lansarea pe piata a modelului Audi A3 Cabrio este fixata pentru anul viitor, chiar inainte de inceperea sezonului pentru masini decapotabile". In anul 2006 Audi a fost  lider la vanzarile de autoturisme pe segmentul masinilor premium germane.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti