NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Informatii noi despre Audi A5 Cabrio

21 august 2007

Desi nu a ajuns inca pe toate pietele pe care este programat sa apara, nenumarate site-uri din intreaga lume prezinta fotografii spion cu noul A5 pentru acei care din 2009 au de gand sa includa acest model pe lista de achizitii "fierbinti". Se pare ca noul model urmeaza a fi produs in fabrica de la Neckarslum alaturi de fratele coupe. Decapotabila va inlocui in gama actualul A4 Cabrio si va concura direct cu BMW Serie 3 Cabrio de care se va diferentia in principal prin acoperisul din material textil, solutie care salveaza atat spatiu pentru depozitarea bagajelor, cat si bani pentru producator.
Motoarele vor fi in principiu aceleasi pe care le veti regasi si sub capota lui A5 Coupe, ceea ce inseamna ca puterea va varia intre 190 CP si 355 CP. Totusi de mentionat faptul ca este programata pentru mai tarziu si versiunea supersport RS5 Cabrio, ce va pune la dispozitia soferului cei 420 CP ai V8-ului de pe RS4. Se preconizeaza ca in urmatorii ani, Audi isi demonstra pasiunea pentru acest gen de masini, atat prin aparitia versiunii roadster a lui R8, cat si prin A7 Convertible, un elegant cabriolet cu patru usi ce va intra in competitie directa cu BMW Serie 6 Cabrio.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti