NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Noul Audi S3 gata pentru lansare

3 august 2006

Dinamic, sportiv si sofisticat - Audi A3 detine o pozitie remarcabila in clasa compacta premium. Noul Audi S3, care urmeaza sa fie lansat pe piata, ofera 195 kW (265 CP) si tractiune integrala quattro permanenta. Gratie performantelor stralucitoare, modelul vizeaza o placere deosebita a condusului, combinata cu versatilitatea de zi cu zi - la fel ca orice model Audi S.

Audi S3 redefineste standardele clasei din care face parte - la nivelul unei masini sport. Acceleratia, de la 0 la 100 km/h, necesita numai 5,7 secunde, iar aceasta este oprita doar atunci cand se atinge viteza maxima: 250 km/h. Extrem de agresiv, fara limitare de turatie si cu un profil acustic deosebit, motorul - 2.0 litri, supra-alimentat, patru cilindri, injectie directa pe benzina (FSI) - se dovedeste a fi rafinat si cu performante inalte.

Prin intermediul cutiei de viteze cu sase trepte si a tractiunii integrale permanente quattro, puterea este transmisa catre rotile cu jante de 18 toli. Noul sistem de suspensie S sport ce echipeaza modelul Audi S3 permite un stil de condus sportiv combinat cu un nivel ridicat de confort. Modelul sport compact are reactii rapide la schimbarile de directie, prezinta caracteristici precise si sigure in privinta manevrabilitatii si, gratie tehnologiei quattro, permite o accelerare maxima la iesirea din viraje.

Potentialul dinamic al masinii sport cu trei usi este vizibil inca de la prima privire. Grila radiatorului, cu o singura rama, este cromata, bara frontala are un spoiler cu prize de aer de dimensiuni apreciabile, iar pragurile laterale au fost restilizate. Contrastante sunt atat difuzorul de culoare gri platinat din bara spate, cat si cele doua tevi de esapament cromate, de forma ovala, specifice gamei S. Oglinzile retrovizoare in nuante de aluminiu si spoilerul de pe acoperis in culoarea caroseriei dau un impact vizual si mai puternic.

Linkuri conexe

Poze Audi S3
Dosare Audi
Poze Audi
Forumuri Audi
Totul despre Audi

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti