NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Inceperea productiei pentru noul Audi TT Coupe la Gyor in Ungaria

13 iunie 2006

Audi Ungaria isi continua povestea de succes – astazi a inceput productia celei de-a doua generatie de Audi TT Coupe. Janos Koka, Ministrul Ungar al Economiei si Transporturilor, si Dr. Jochem Heizmann, membru al Comitetului Responsabil pentru Productie la Audi AG si presedinte al Comisiei de Supraveghere al Audi Hungaria Motor Kft, au dat semnalul de start al productiei, in cadrul unei ceremonii organizate la uzina de la Gyor. Noul TT Coupe va fi lansat pe piata in septembrie 2006

Un total de 230 milioane euro au fost investiti in productia TT-ului. Din aceasta suma, aproximativ 20 milioane euro au fost alocate pentru echiparea uzinei din Gyor care se intinde pe o suprafata 35.000 m2 . 800 de angajati lucreaza in aceasta uzina, iar capacitatea de productie va fi mai mare decat pentru modelul anterior. Pana la sfarsitul acestui an se vor produce 20.000 de masini Audi TT Coupe la uzina din Gyor.

„Proiectul TT din Gyor a fost realizat in mai putin de 20 de luni. Am reusit sa reducem timpul de productie considerabil pentru noul TT Coupe, chiar daca acest model este mai sofisticat decat cel precedent. Asta ne face productivi si pe plan international" a afirmat Thomas Faustmann, presedinte al Consiliului de Administratie la Audi Hungaria Motor Kft.

Noul TT va fi disponibil si in varianta 2.0 TFSI cu motor cu patru cilindri, cu o putere de 147 kW (200 CP) si in varianta 3.2 V6 motor cu puterea 184 kW (250 CP). Ceva mai special din punct de vedere tehnic este Audi Space Frame ASF pentru designul de categoria usoara si sistemul de amortizare magnetic de la Audi.

Audi Hungaria Motor Kft. este unul din principalii furnizori ai grupului Audi si Volkswagen Groups de mai bine de 12 ani. Audi Hungaria este de asemenea cel mai mare exportator si unul dintre marile companii care aduc beneficii Ungariei. Un total de mai bine de unsprezece milioane de masini au fost produse inca din toamna anului 1994. In jur de 270.000 Audi TT Coupes si TT Roadsters au plecat din uzina inca de cand a inceput productia in 1998.

Linkuri conexe

Poze Audi TT Quattro 2007
Dosare Audi
Poze Audi
Forumuri Audi
Totul despre Audi

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti