NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Bentley incepe productia modelului Continental GTC

5 septembrie 2006

Crewe, septembrie 2006... ca o continuare a primelor livrari catre clientii sai a noilori masini din gama Azure, Bentley Motors a anuntat ca a inceput (din septembrie 2006) productia noului Bentley Continental GTC - rezultand un fapt fara precedent in istoria marcii, si anume introducerea si lansarea pe piata a doua noi modele de decapotabile in acelasi an, o adevarata premiera istorica pentru Bentley.

Modelul GTC este al treilea membru al familiei Bentley Continental si se alatura predecesorilor sau: Continental GT coupe si Continental Flying Spour cu 4 usi. In comun cu aceste modele, noul GTC va fi produs in uzina de la Crewe, in Cheshire, dotata cu tehnologie de utlima ora.

Livrarile primelor masini avand emblema GTC va incepe in Anglia in aceasta luna, septembrie, finalizand astfel faza de lansare a intregii familii Continental. Aceasta faza necesita suportul constant al unor producatori asociati temporari, pentru a obtine o flexibilitate ridicata pentru Bentley, contracte care se vor incheia in decembrie 2006. Totusi, Bentley Motors asigura clientii ca incapand din anul viitor, toate modelele Bentley vor fi produse exclusiv in fabrica de la Crewe. Totusi, pentru a face fata solicitarilor mari ale clientilor in aceasta faza de lansare a noilor modele, asamblarea finala a unei proportii mici de masini Continental Flying Spurs se va efectua la fabrica din Dresden, Germania, detinuta de grupul Volkswagen (VAG). Aceasta colaborare temprara se va incheia in decembrie 2006, asa cum s-a anuntat si pana acum.

”As vrea sa recunosc contributia colegilor nostri din Desden si a asociatilor temprari din Crewe, in ultimele 18 luni”, a mentionat Dr. Franz-Josef Paefgen, directorul executiv Bentley Motors. ”In aceste momente frenetice de lansare, ei ne-au permis sa satisfecem cererile considerabile pentru toate modelele Bentley, fara intarzieri majore catre clientii nostri”.

”Anul 2006 marcheaza cea de-a 60-a aniversare a productiei in uzina de la Crewe si suntem incantati sa marcam aceasta ocazie aniversare cu promisiunea celui mai bun an din istoria glorioasa a companiei si, totodata, cu reafirmarea fabricii de la Crewe ca fiind casa producatorului Bentley la nivel mondial”.

Linkuri conexe

Poze Bentley Continental GTC
Dosare Bentley
Poze Bentley
Forumuri Bentley
Totul despre Bentley

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti