NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Bentley Seul - lansarea oficiala

1 noiembrie 2006

Seul, 27 octombrie 2006... Vice-Prim Ministrul Marii Britanii, d-nul John Prescott MP, a fost invitatul de onoare la deschiderea oficiala a showroom-ului Bentley de la Seul, in Cheongdam-dong, Gangnam-gu, desavarsind astfel primul pas al Bentley in piata koreana de autoturisme.

Ceremonia de deschidere a Bentley Seul, prima reprezentanta din Korea, a avut loc joi dimineata, in prezenta unor oameni notabili printre care: excelenta sa d-nul Warwick Morris, ambasadorul englez in Korea; d-nul Julian Jenkins, directorul regional Benltey Motors; d-nul Kwang Sok Kim directorul Charmzone Co., Ltd; si d-nul Han Zun Kim, presedintele Bentley Seul.

„Suntem onorati de prezenta Vice-Prim Ministrului la deschiderea oficiala a reprezentantei Bentley Seul, care anunta sosirea companiei Bentley si a modelelor noastre unice in aceasta tara" a marturisit d-nul Julian Jenkins. „Partenerul nostru, Bentley Seul, a investit semnificativ in crearea unui magnific ambient care asigura platforma perfecta pentru expunerea modelelor noastre exclusiviste".

Ca o completare la noul showroom, partenerul Benltey Motors Korea, Bentley Seul, a dezvoltat un service Bentley specializat, in Songpa-Gu, pentru a oferi cel mai ridicat nivel de suport atat pentru noii cat si pentru clientii existenti Bentley, cu tehnicieni pregatiti in fabricile proprii si cu echipamente specializate.

Linkuri conexe

Poze Bentley EXP Speed 8
Dosare Bentley
Poze Bentley
Forumuri Bentley
Totul despre Bentley

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti