NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Bentley Supersports Ice Speed Record Convertible

1 martie 2011

Campionul de raliuri, finlandezul Juha Kankkunen, de patru ori campion WRC a atins viteza de 330 km/h, intr-un Bentley Continental Supersports convertible, cu motor de 6.0 litri, 12 cilindri, ruland pe Marea Baltica, inghetata, doborand propriul record din 2007.

Temperatura exterioara a fost de -30 grade Celsius, recordul fiind certificat de catre Politia Finlandeza si omologat de Guinness World Records.

Fabricantul auto britanic a introdus noul Bentley Supersports Ice Speed Record Convertible, cel mai puternic model Bentley, un vechicul care celebreaza recordul mondial de viteza pe gheata doborat recent.

Este un produs in numar limitat de numai 100 unitati, Bentley Supersports Ice Speed Record Convertible si dispune de o serie de elemente unice precum trei optiuni de culoare pentru exterior (Beluga, Quartzite si Arctica White), un acoperis de tip soft top in culoarea Dark Grey Metallic si un set de jante inchise la culoare de 20 inch cu design 10-spoke.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti