NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Noul Bentley Continental GT Speed

3 august 2007

Pentru a imbina luxul si performanta Bentley a creat versiunea Continental GT Speed. Continental GT Speed este cel mai puternic Bentley produs vreodată şi care, īn acelaşi timp, reuşeşte să treacă de viteza de 322 de km/h, cu un sprint de la 0 la 100 km/h īn numai 4,5 secunde.. Aceasta versiune este caracterizata prin cei 600 CP fiind propulsata de un motor W12 ce ofera cu 10% mai multa putere decat modelul standard Continental GT. Noul Continental GT Speed polueaza mai putin cu 3.5%. Bentley Continental GT Speed a fost dotat cu cele mai mari frane disponibile pe vreun model destinat pasagerilor.

"Continental GT este un model de succes, un simbol modern al companiei Bentley. Noul GT Speed, cu al său caracter sportiv şi care inspiră satisfacţie pe şosele, va avea un cuvānt de spus īn faţa clienţilor ce aşteaptă lux şi rapiditate" au afirmat oficialii companiei.

Linkuri conexe

Poze Bentley Continental Flying Spur
Dosare Bentley
Poze Bentley
Forumuri Bentley
Totul despre Bentley

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti