NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Noul model Benltey Arnage 2007

31 august 2006

Benltey Motors continua dezvoltarea intensa a gamei de varf, Arnage, cu introducerea un masiv program de imbunatatiri la transmisia si sasiul modelului Arnage 2007. Motorul renumit al bolidului Arnage este un complex motor V8 de 6.75 de litri, care dezvolta pana la 500 bhp si este ataptat la o transimsie automata cu 6 viteze, castigand astfel in performanta, dinamica in conducere si rafinament. Toate aceste modificari sunt complementate de ajustari subtile la designul exterior si interior, pentru a accentua liniile masinii, luxul si opulenta interioara.

Cheia tuturor imbunatatirilor in performanta este cea mai puternica versiune contruita vreodata in resedinta din Crewe, Anglia, a legendarului motor Bentley V8. In noul modelul Arnage T orientat spre performanta absoluta, motorul recalibrat V8 produce o putere uimatoare de 500 bhp si un cuplu de torsiune de 1000 Nm, ceea ce inseamna un plus de peste 11% in putere si peste 14% in cuplu de torsiune, fata de modelul precedent. Motorul este conectat la cea mai noua transmisie automata ZF cu 6 viteze, care foloseste cea mai avansata si revolutionara monitorizare prin computer, ceea ce conduce la o optimizare a performantei si rafinamentului in absolut toate vitezele posibile. In modelele Arnage R si RL noul motor este imbnatatit de la 400 la 450 bhp, in timp ce cuplul de torsiune creste de la 835 la 875 Nm.

"Intreaga gama a modelului Arnage 2007 este orientata spre a asigura faptul ca modelele Bentley de top raman in prim plan si ofera tehnologia de ultima ora, performanta, rafinamentul si luxul pe care le cer orice client Bentley", explica Stuart McCullough, membru in Comitetul de Conducere Bentley, responsabil pe Departamentul Vanzari si Marketing.

In plus, modelul Arnage 2007 se bucura de imbunatatiri in ceea ce priveste siguranta si confortul, designul interior si exterior. Fiecare noua masina Arnage va fi dotata cu un Sistem de Monitorizare a Presiunii in Roti, un sistem telefonic rSAP Bluetooth integrat si ergonomii in conducere crescute. In plus, un nou volan modificat, culori exterioare noi, precum si alte optiuni de design interior sunt disponibile la cerere, la fel ca si o mascota optionala, retractabila avand forma si designul logoului B-ul zburator", caracteristic firmei Bentley.

Noua gama Bentley Arnage 2007 va fi disponibila spre vanzare incepand cu luna septembrie 2006.

Linkuri conexe

Poze Bentley Arnage 2007
Dosare Bentley
Poze Bentley
Forumuri Bentley
Totul despre Bentley

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti