NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Noul Benltey Continental GTC

18 aprilie 2006

Bentley Continental GT si Continental Flying Spur au acum un frate mai mic: noul Benltey Continental GTC, un automobil coupe de patru locuri, modern, luxos si performant. Noul Bentley GTC duce mai departe traditia „batranului" Continental GT, exceland la toate capitolele, atat la performanta, cat si la detalii, atat la lux, cat si la design. Cu o viteza maxima de peste 310 km/h, cu un sistem modern si sofisticat de tractiune integrala, cu suspensii pneumatice si cu un motor de 12 cilindrii, modelul Bentley Continental GTC este o adevarata opera de arta, fiind poate cel mai exclusivist membru al familiei Bentley de pana acum.

Dupa inlaturarea plafonului (cu ajutorul unui sistem hidraulic), interiorul masinii se descopera in acelasi ton cu designul exterior: elegant, rafinat, cu elemente din lemn masiv sau piele naturala de cea mai buna calitate. Acest vehicul ajunge de la 0 la 100 km/h in doar cinci secunde. Viteza maxima este stabilita la bariera de 312 km/h, iar daca masina este decapotata, aceasta viteza maxima scade la „doar" 306 km/h, o viteza absolut uimitoare pentru un model coupe.

Motorul din dotare dezvolta un cuplu de 650 nm la aproximativ 1600 rpm (rotatii pe minut), fiind un motor W12 de sase litrii, echipat cu doua turbine, ce dezvolta exact 552 CP. Sistemul de franare este si el unul revolutionar, fiind preluat de la „stramosul" Continental GT si avand un diametru al discurilor venitlate de 405 mm. Este cel mai mare diametru al discurilor care se intalneste la o masina de serie, aflata in productie la ora actuala.

Ducand mai departe faima si luxul marcii Bentley, noul Continental GTC este destinat celor care cauta calitate exclusivista si performanta sublima, amandoua in acelasi timp !

Linkuri conexe

Poze Bentley Continental GTC
Dosare Bentley
Poze Bentley
Forumuri Bentley
Totul despre Bentley

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti