NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Nu va fi nici un model Bentley SUV

29 iulie 2006

In ultima vreme au circulat multe zvonuri cum ca un model Bentley SUV ar fi in faza de proiectare, si chiar mai mult, surse din interiorul companiei Bentley au afirmat ca noul proiect s-ar numi Cross Continental. Totusi, toate aceste zvonuri au fost clar infirmate de David P. Reuter, managerul general al departamentului relatii cu publicul din cadrul Bentley, care, fiind intrebat daca exista vreun sambure de adevar in zvonurile legate de un eventual Bentley SUV, a afirmat: „Bentley Motors este un producator de masini puternice, luxoase, iar un SUV nu urmeaza acest stil adoptat de compania noastra. Nu avem nici o intentie de a produce vreun vehicul SUV."

De aici rezulta ca Bentley nu doreste sa-si pateze imagina exclusivista pe care si-a dobandit-o de-a lungul anilor prin masinile sale de top, prin crearea unui SUV care i-ar putea aduce un volum foarte mare de vanzari la nivel mondial. Acest lucru este oarecum infirmat si de succesul obtinut de modelele Continental GT si Continental Flying Spur care deja au crescut vanzarile totale ale marcii Bentley pana la aproape totalul vanzarilor planificate pentru anul in curs 2006.

In prima jumatate a anului Bentley s-a clasat in primele 8 marci exotice vandute in SUA, top care include alte marci exclusivistea ca Lotus, Maserati, Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Rolls-Royce si Maybach. Asadar, se pare ca Bentley se descurca chiar foarte bine si fara un model SUV pe linia sa de productie.

Linkuri conexe

Poze Bentley Continental GT Diamond Series
Dosare Bentley
Poze Bentley
Forumuri Bentley
Totul despre Bentley

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti