NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Bugatti Veyron Pur Sang prezentat la Frankfurt

13 septembrie 2007

Bugatti a venit anul acesta cu o noutate la Frankfurt. Este vorba despre Pur sang, o editie limitata, speciala, a celei mai rapide masini de serie din lume. Elementul inedit la Pur Sang este caroseria monococa din fibra carbon, polisata manual cu aluminiu si neacoperita cu niciun tip de vopsea. Se pare ca Bugatti a anuntat ca pretul editiei limitate la 5 exemplare este de 1.400.000 de euro.

Pur Sang are un design cu totul nou, iar designerii de la Bugatti au venit cu ideea de a nu folosi deloc vopsea pentru caroserie. Masina este realizata din titan, magnenziu, carbon si aluminiu, lucioasa ca un glont, in nuante monocrome. Sa nu uitam insa un mic detaliu.Veyron Pur Sang cantareste cu 100 de kg mai putin decat versiunea de baza, lucru care intareste dominatia mondiala a modelului fabricat in Franta. Bineinteles ca putem vorbi despre un nou raport putere-masa si anume 1.88kg/CP.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti