NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Un model Bugatti Veyron ... mini ?

23 iulie 2006

Cum pretul de 1.1 milioane de euro pentru un Bugatti Veyron reprezinta, in mod bizar, foarte multi bani pentru a cumpara o masina, chiar si pentru cei instariti, compania Bugatti, dupa cum afirma revista germana Autobild, este in tratative pentru a lansa un eventual model Bugatti Veyron ... mini. Acesta noua versiune ar fi, pe scurt, un concurent direct al unor modele deja celebre, cum ar fi: BMW Z4, Audi TT sau Porche Boxter si Cayman. Aceast mini Veyron ar fi disponibil cotra unei sume de Ądoar" 50 000 euro, in versiunea roadester coupe, cu un motor de doar 4 cilindrii. Astfel, cu mult mai putini bani investiti intr-un Veyron mini, puteti si d-voastra sa va oferiti luxul de a conduce un bolid Bugatti de top !

Alte cateva cifre au fost speculate in legatura cu acest model, de ce nu, foarte asteptat: masa totala de 1111 kg (exact) oferita de o caroserie de aluminiu, viteze intre 280 si 300 de km/h, si un demaraj de la 0 la 100 km in sub 5 secunde !

Deocamdata nimic oficial nu a fost confirmat, dar asteptam comunicatele de presa oficiale ale companiei Bugatti....

Linkuri conexe

Poze Bugatti EB 16 4 Veyron Prototype
Dosare Bugatti
Poze Bugatti
Forumuri Bugatti
Totul despre Bugatti

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti