NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

2007 Lamborghini Gallardo GT

9 septembrie 2006

Pe data de 7 septembrie 2006 au fost publicate primele poze definitive cu urmatorul model Lamorghini Gallardo. Noua caroserie radical scchimbata si noile prize de aer ne ofera cateva indicii despre ceea ce se afla dedesubtul vopselei de neon. In timp ce noul Audi R8 este gata de lansare la Salonul Auto de la Paris cu o versiune a sasiului propriu Gallardo, era natural o lansare a unui nou Lamborghini cu si mai multa putere si clar evidentiat sub aspectul de marketing. Mai mult, acest inedit Gallardo va baneficia de 600+ CP, ceea ce-l va catapulta dincolo de standardul oferit momentan de Ferrari F430.

Dar Lamborghini nu s-a oprit doar la motor. Modificarile radical au cuprins si schimbarea partii din fata a masinii, cu o impresionanta piesa din fibra de carbon, cu doua uriase prize de aer. Ca un plus, puntea spate a suferit un redesign, la fel ca si caroseria mult largita la nivelul rotilor.

Acum ramane de vazut daca aceasta masina este doar un prototip trimis spre testare, sau daca este chiar infatisarea definitiva a noului model Gallardo, asa cum va fi lansat in productie. Urmatoarea mare aparitie a lui Gallardo este asteptata la Salonul Auto de la Genava din 2007.

2007 Lamborghini Gallardo GT vedere fata 2007 Lamborghini Gallardo GT vedere spate

Linkuri conexe

Poze Lamborghini Hamann Murcielago Roadster 2006
Dosare Lamborghini
Poze Lamborghini
Forumuri Lamborghini
Totul despre Lamborghini

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti