NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Fara modele retro pentru Lamborghini

7 octombrie 2006

Lamorghini s-a decis sa nu mai produca sau sa dezvolte nici un concept bazat pe masini retro, chiar daca acestea au fost mari succese in trecut. Directorul CEO al Lamborghini, domnul Stephan Winkelmann a mentionat: "Designul retro nu este potrivit pentru compania noastra. Astfel incat, nu vom produce Miura, nici chiar intr-o editie limitata."

Acest anunt al CEO anunta clar ca Lamborghini intentioneaza sa se concetreze doar pe concepte futuristice. Totodata, aceasta stire a fost o adevarata lovitura pentru fanii conceptului retro Lamborghini Miura, care au sperat sa vada o continuare a modelului Miura desvzluit in ianuarie la Salonul Auto de la Detroit.

Acelasi CEO a fost cel care a dat nastere acestor sperante in Detroit, unde, el insusi, a afirmat ca Miura ar putea fi produs ca un sedan de editie limitata, dar aceasta noua declaratie a sa anuleaza categori orice speculatii pe aceasta tema.

Mai mult, Lamborghini nu are nici o intentie sa foloseasca nume vechi din istoria sa pentru noile sale masini. Domnul Winkelmann a mentionat ca Lamborghini s-ar putea sa produca editiile urmatoare ale modelelor Espada sau LM002 (ambele prezentate in pozele de mai sus), dar numele acestora vor fi diferite decat cele ale modelelor originale.

Lamborghini retro Espada Lamborghini retro LM002 4x4

Linkuri conexe

Primele poze cu noul Concept Lamborghini Miura
Dosare Lamborghini
Poze Lamborghini
Forumuri Lamborghini
Totul despre Lamborghini

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti