NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Lamborghini ar putea produce un model 4x4

11 octombrie 2006

Un model off-road s-ar putea alatura familiei de super masini Lamborghini. Primele indicii arata ca acest viitor concept va succede versiunea precedenta LM002 4x4. In orice caz, un coupe cu patru locuri a fost exclus de toti sefii companiei. Atfel, CEO-ul Lamborghini, domnul Stephan Winkelmann a afirmat ca nu vor adauca un motor fata in stilul celui de la Espada 2+2, dar considera varianta unui luxos model 4x4.

Au fost zvonuri ca Lamborghini va adauga la portofoliul sau un model mai mare Ferrari 612 Scarglietti, care sa rivalizeze cu GT, dar domnul Winkelmann a indicat ca viitoarele masini sport marca Lamborghini trebuie sa fie dotate cu un motor mediu si cu un sistem de tractiune pe toate cele patru roti.

In loc, al treilea model in productie este mult mai probabil sa fie un luxos 4x4: "Un SUV s-ar incadra mult mai bine in brandul Lamborghini. Am facut unul in trecut [modelul LM002], dar nu este una din prioritatile noastre", a afirmat Winkelmann.

De asemenea, el nu a infirmat un eventual model usor, cu tractiune spate, un urmas al conceptului Gallardo: "Avem multe optiuni pentru viitorul apropiat, iar aceast model este unul care ar putea fi o optiune viabila pentru noi".

Linkuri conexe

Poze Lamborghini Hamann Murcielago Roadster 2006
Dosare Lamborghini
Poze Lamborghini
Forumuri Lamborghini
Totul despre Lamborghini

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti