NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Lamborghini de un milion de euro

22 august 2007

Conform declaratiilor facute de reprezentantii marcii italiene Lamborghini se pare ca fabricantul pregateste lansarea unui nou model super sport. Momentan nu se cunosc detalii specifice privind designul masinii, insa conform presupunerilor aceasta va avea o linie specifica avionului de vanatoare F22 Raptor. De la modelul Murcielago LP640 care are cea mai puternica motorizare a producatorului, adica 640 cai-putere, se va imprumuta platforma tehnica. Momentan nu se cunoaste puterea noului model Lamborghini, dar, dupa parerea specialistilor din domeniu, puterea maxima va depasi 700 CP iar configuratia motorului - V12.

 In privinta pretului se preconizeaza ca acesta se va situa in jurul cifrei de un milion de euro. Lamborghini va produce doar 20 de bucati din acest model, dintre care zece sunt dirijate spre piata din Statele Unite ale Americii. Cei de la Lamborghini au anuntat ca vor prezenta un concept cu ocazia salonului de la Frankfurt din septembrie, dar se pare ca noul model si-a gasit deja clienti, care au depus inca de acum un avans de 300.000 de dolari, pentru a prinde o "bijuterie" pe patru roti.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti