NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Lamorghini introduce noul Concept Lamborghini Miura

12 ianuarie 2006

Lamborghini, marca taurului, readuce in actualitate un nume legendar din trecutul impresionant al companiei, o data cu lansarea noului "Concept Lamborghini Miura". Acest extraordinar concept va fi primul automobil Lamborghini proiectat si semnat de Walter de' Silva, designerul principal de la Audi Group. Ideea acestui talentat designer a fost simpla: un look retro inspirat din unul din cele mai faimoase modele auto din toate timpurile, legendarul Miura.

Primele dezvaluiri ale noului concept au fost realizate chiar la inceputul anului, cand a fost anuntat oficial noul "Concept Lamborghini Miura", o interpretare moderna a originalului Lamborghini Miura.

Miura isi sarbatoreste anul acesta cea de-a 40-a aniversare. Acest model a fost proiectat de Marcello Gandini si a fost prezentat pentru prima data publicului in anul 1966 la Salonul Auto de la Geneva de catre Ferruccio Lamborghini si Nuccio Bertone.

Pana in zilele noastre modelul Miura a ramas una din cele mai frumoase masini create vreodata. Noul redesign al modelului, care este deocamdata strict un concept, fara o data precisa de lansare in productie, este o creatie inspirata a designerului italian de' Silva, care se bucura momentan de un renume international. El a regandit fiecare aspect al masinii, ramanand in acelasi timp fidel formei originale. Noul concept va pastra extraordinarele linii pure si fluide caracteristice originalului Miura: interventiile designerului au fost definite ca o rafinare a contururilor si eliminare a detaliilor in plus pentru a scoare in evidenta liniile curate, simple si perfect proportionate a modelului original.

Restilizarea partii inferioare a caroseriei a contribuit la o intarire a structurii caroseriei si la performante aerodinamice mult superioare, fara ca aspectul estetic delicat sa-si schimbe echilibrul. Chiar si abordarile moderne aplicate interiorului masinii, luminilor si rotilor au fost cu atentie proiectate pentru a obtine un design omogen, atemporal si usor de recunoscut ca apartinand marcii Lamborghini.

"In ultimii doi ani, am visat de multe ori sa pot redesena Miura. Acum, multumita noii mele pozitii de sef al designerilor de la Lamborghini si suportului domnului presedinte Stephan Winkelmann, am putut sa indeplinesc acest vis" a declarat Walter de' Silva.

Noul "Concept Lamborghini Miura" va fi lansat la Salonul Auto de la Detroit.

Linkuri conexe

Primele poze cu noul Concept Lamborghini Miura
Dosare Lamborghini
Poze Lamborghini
Forumuri Lamborghini
Totul despre Lamborghini

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti