NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Noul Lamborghini si-a facut aparitia la Frankfurt!

11 septembrie 2007

Marele secret al ultimelor luni a fost dezvaluit la standul Lamborghini de la Fankfurt, unde italienii l-au prezentat pe Reventon un supercar cu design inspirat din industria avioanelor de vanatoare, ce va fi produs intr-o serie limitata de doar 20 de unitati. Bazat pe Murcielago, bolidul din Sant'Agata este propulsat de o versiune si mai puternica ca motorului V12 de 6,5 litri al lui LP640, ce dezvolta 650 CP.

Ca si in cazul oricarui alt Murcielago, toti cei 660 Nm sunt transmisi catre toate cele patru roti. Se pare ca supercar-ul atinge o viteza maxima de 340 km/h si ajunge la 100km/h dupa numai 3,4 secunde. Caroseria este realizata integral din fibra de carbon, in timp ce capota motorului este realizata din sticla laminata, astfel turnata astfel incat sa aiba aspectul unui cristal. Astfel, cel care va achita peste 1,5 milioane de dolari pe aceasta bijuterie va sti in permanenta ca nici macar cel mai luxos Ferrari din lume nu e suficient de extravagant la peste 300 km/h.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti