NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Ibiza va promova grupul La Oreja de Van Gogh

25 iunie 2006

Noul model SEAT Ibiza, care a fost lansat recent pe piata spaniola, va fi ambasadorul grupului La Oreja de Van Gogh pe parcursul turneului lor din 2006 pentru promovarea albumului "Guapa".

Conform acordului cu sponsorul, grupul va conduce masinile SEAT in turneul lor in Spania, incepand din aceasta vara, care va fi insorita de noul SEAT Ibiza.

Dupa 10 ani impreuna, grupul La Oreja de Van Gogh se pregatesc sa isi lanseze cel de-al patrulea album "Guapa".

"Guapa relateaza o poveste despre perseverenta in minunata calatorie a autocunoasterii" afirma membrii trupei Alaya, Pablo, Xavi, Alvaro si Haritz. Tema se potriveste cu procesul de transformare suferit de SEAT in ultimii ani, numit Noul SEAT cu modelele Altea, Toledo si Leon, noul Ibiza si Cordoba, care impreuna au inovat un design si un caracter sport.

Cu 5 milioane de inregistrari vandute in intreaga lume, 25 albume Platinum in Spania si 26 in America, La Oreja de Van Gogh se pregateste sa se alature la SEAT in turneul lor international pentru a promova creatia "Guapa", in album special.

Linkuri conexe

Poze Seat Toledo
Dosare Seat
Poze Seat
Forumuri Seat
Totul despre Seat

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti