NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Lansarea noului Leon Cupra

3 iulie 2006

London Motor Show este locul in care, in perioada 18 30 iulie, SEAT isi va prezenta cea mai puternica masina a momentului Leon Cupra. Cei 240 CP ai sai semnifica o cotitura in istoria producatorului spaniol. Prezentarea acestui model coincide cu sarbatorirea succesului sportiv al lui SEAT Leon, nu numai la World Touring Car Championship, cat si la British Touring Car Championship unde SEAT a castigat ambele competitii.

Marea atractie a noului Leon Cupra este motorul sau de 240 CP 2.0 TFSI care ii da performanta unei masini WTCC o viteza maxima de 247 km/h si o accelerare de la 0 la 100 km/h in numai 6.4 secunde.

Leon Cupra are un aspect sport si evident elementele stilului Cupra cu parasoc, comparabil cu modelul de baza Leon, jenti de 18 inch si oglinzi retrovizoare din abanos. Interiorul este de asemenea sport cu scaune sport, volan Cupra.

Noul Leon Cupra va fi adus la versiunea recenta FR, disponibila in aceasta luna in intreaga Europa.

Linkuri conexe

Poze Seat Leon Cupra 2006
Dosare Seat
Poze Seat
Forumuri Seat
Totul despre Seat

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti