NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

O noua extindere in Roma

14 iunie 2006

SEAT a facut un pas mai departe in efortul sau de a-si mentine locul pe piata europeana. De aceasta data este vorba de piata italiana, dupa semnarea unui accord cu familia Bracco, proprietara unui important grup Car Point din Roma. Acesta este unul dintre cei mai importanti distribuitori de autovehicule.

In urma acestui accord, Car Point va mari numarul dealer-ilor SEAT in Roma. Pana la 3 iulie exista doua iesiri functionabile si alte trei vor fi operative pana la sfarsitul anului, urmate de altele doua in 2007. Vanzarile prezise pentru modelele SEAT sunt de 2.000 pe an.

Dr.Giuseppe Tartaglione, presedintele de vanzari si marketing pentru Seat a afirmat: "Asocierea lui SEAT cu Car Point Group este dovada ca distribuitorii internationali au incredere in brand-ul spaniol, care a atras clienti din intreaga Europa "

Piata italiana este una in care SEAT se descurca foarte bine. Cifrele de vanzare vorbesc de la sine cu o crestre mai mare de 20% in 2006 fata de aceeasi perioada a anul trecut.

Unul dintre motivele pentru succesul sau a fost popularitatea lui SEAT Leon in Italia. Aparitia noului Leon a triplat vanzarile din ianuarie pana in iulie cu mai mult de 5.000 unitati.

Linkuri conexe

Poze Seat Cupra GT Concept
Dosare Seat
Poze Seat
Forumuri Seat
Totul despre Seat

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti