NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Seat Altea XL acum si in Romania

27 ianuarie 2007

Noul model Altea XL, este disponibil de la inceputul anului 2007 la dealerii Seat din tara. Acest model este destinat familiilor numeroase, pastrand in acelasi timp caracteristicile sportive din punct de vedere dinamic si al designului.

Pretul de pornire este de 14157 Euro, fara TVA, pentru varianta Reference cu un motor de 1.6l si 102 CP, pe benzina. Acest model are un adevarat succes in Europa, primid in Polonia premiul "Masina Nr. 1" pentru designul sau. Acest premiu se adauga listei cu multe distinctii primite de gama Altea inca din 2004, cand a fost declarata "Cea mai frumoasa masina din lume".

Noul Altea XL, fata de modelul Altea, este mai lung cu 18,7 cm si are un portbagaj cu un volum de 532 litri, cu numeroase posibilitati de reorganizare a interiorului. Scaunele din spate pot fi deplasate longitudinal inainte cu 14 centimetri, marind capacitatea portbagajului cu 100 litri si oferind o capacitate totala de 635 litri. Mai mult, cand scaunele din spate sunt complet rabatate in fata, capacitatea creste pana la valoarea impresionanta de 1.604 litri.

Siguranta este una dintre cele mai importante dotari pentru clientul care achizitioneaza un automobil pentru intreaga familie. Ca membru al gamei Altea, care a obtinut 5 stele la testele Euro NCAP, noul Altea XL este unul dintre cele mai sigure automobile de pe piata. Alaturi de cele sase airbag-uri care reprezinta dotarea standard pentru intreaga gama (airbag-uri pentru sofer, pasagerul din fata, airbag-uri laterale fata si cortina), airbag-urile laterale spate pot fi comandate acum ca dotare optionala. De asemenea, Altea XL dispune in dotarea standard si de sistemul de control al tractiunii TCS, de ultima generatie ESP, ABS, EBA sau DSR (Driving Steering Recommendation), care mareste stabilitatea autovehiculului.

Modelul Altea XL ofera din start doua variante de motorizare pe benzina: un motor 1,6 litri cu o putere de 102 CP si un motor 2.0 FSI de 150 CP. Variantele de motorizare diesel dispun de bine-cunoscutele motoare: 1.9 TDI de 105 CP, 2.0 TDI de 140 CP (cu optiunea pentru cutia de viteze DSG Tiptonic in sase trepte) si 2.0 TDI de 170 CP.

Linkuri conexe

Poze Seat Altea XL
Dosare Seat
Poze Seat
Forumuri Seat
Totul despre Seat

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti