NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Seat Ibiza devine prietenul naturii

12 septembrie 2007

Seat este cel mai nou membru al constructorilor de automobile care combat poluare cu noxe de tipul CO2. Se pare ca la Frankfurt va fi prezentata o versiune speciala a modelului de clasa mica Ibiza. Noua masina se va prezenta sub denumirea Ibiza Ecomotive. Inedit la aceasta masina este faptul ca se va prezenta pe piata cu un nivel al noxelor care scade sub bariera de 100 g/km CO2. Mai exact aceasta masina polueaza cu aproximativ 99 g/km Co2.

Motorul diesel de 1.4 litri TDI este responsabil de aceasta performanta. In privinta consumului stim doar ca masina consuma 3.17 litri motorina pentru 100 de km parcursi. Aceasta performanta a diesel-ului se datoreaza unui management schimbat al injectiei si nu in ultimul rand prin montarea unui filtru de particule. Tot pentru a creste aceste preformante de mediu rapoartele din cutia de viteze au primit o demultiplicare mai mare. Anvelopele sunt ecologice si poarta semnatura celor de la Dunlop.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti