NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Seat Leon continua sa atraga distinctii

22 iulie 2006

SEAT Leon continua sa fie premiat. O noua distinctie a fost data de catre revista Auto Bild, celor ce anul trecut au castigat deja in multe tari europene. In prima editie cititorii au votat drept masina "Auto 1" pe SEAT Leon. Cu 21% de voturi, Leon a fost favoritul in fata celor trei serii de la BMW cu 13.3% sau Honda Civic cu 9.9%.

Dl. Jose Mas Teixidor, director al SEAT Spania, a fost in acest sfarsit de saptamana la Madrid pentru a ridica premiul si o placa comemorativa din partea lui Tito Klein, director Auto Bild Spania.

Acest premiu este o piatra de hotar in competitia "Auto 1" care il va ridica pe Leon impotriva castigatorilor din celelalte tari europene in editiile Auto Bild din Austria, Bulgaria, Croatia, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Macedonia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Republica Slovaca, Suedia, Turcia, Ungaria si Ucraina.

Cea mai buna masina va fi aleasa de un juriu care va lua decizia finala dupa un test pe circuitul german de la Lausitzring, iar decernarea premiului va avea loc la Geneva Motor Show.

Linkuri conexe

Poze Seat Leon Cupra 2006
Dosare Seat
Poze Seat
Forumuri Seat
Totul despre Seat

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti