NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Seat Tribu Concept prezentat la Frankfurt

16 septembrie 2007

Seat Tribu este dovada vie ca SEAT va abandona liniile fluide si curbe ale modelelor actuale pentru a trece la unghiuri mai ascutite, linii drepte si figuri mai agresive. Decizia de a prezenta conceptul Seat Tribu la Salonul de la Frankfurt a fost luata in ultimul moment, iar conceptul de teren cu numai doua usi, gata sa i se alature in 2009 lui Altea Freetrack ofera indicii despre preocuparea constructorului spaniol, parte a grupului Volkswagen, pentru crearea unui SUV sportiv compact.

Tribu a mostenit partea mecanica de la Volkswagen Tiguan, insa dimensiunile sale sunt mult mai mici. In ciuda acestora, Tribu ofera suficient spatiu si echipari inedite ca insertii de cristal in usi. Se pare ca masina a fost desenata de noul sef de design de la SEAT, Luc Donckerwolke, venit din echipa Lamborghini. Probabil dotarea care va atrage atentia instant sunt impresionantele jante din aliaj de 20 inch, dotate cu anvelope 255/50. Jantele sunt ornate cu forme trapezoidale ce reflecta tema designul puternic ce se regaseste orinde la acest concept.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti