NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Un nou membru se alatura familiei Altea

25 august 2006

SEAT continua sa isi mareasca domeniul, de aceasta data cu lansarea noului model SEAT Altea XL. Acesta se lauda cu acelasi stil sport, dar adaptat pentru familie cu un interior spatios, cu o capacitate mare pentru bagaje, precum si un inalt grad de siguranta.

SEAT Altea XL este mai lung decat vechiul Altea cu 18.7 cm, asigurand astfel un confort interior superior. De asemenea, capacitatea vechiului Altea de 409 litri a ajuns la 532 litri pentru Altea XL, iar impingand bancheta din spate inainte cu 14 cm capacitatea poate ajunge pana la 635 litri, cea mai mare in clasa sa.

Scaunele din spate a noului Altea XL pot fi mutate cu 2 cm, insemnand un spatiu mai mare pentru picioare pentru pasagerii din spate. Aceasta imbunatatire a fost extinsa la 16 cm in noul Altea XL.

In ceea ce priveste stilul, cele mai importante modificari au fost facute spatelui masinii unde liniile au fost rotunjite pentru a arata orientarea pentru o masina de familie.

Altea XL va fi lansata cu doua modele pe benzina- cu 102 CP 1.6 si 2.0 FSI dezvoltand 150 CP (disponibil doar cu 6 viteze Tiptronic) si alte trei modele pe benzina: 1.9 TDI cu 105 cp, 140 cp 2.0 TDI (optional cu 6 viteze DSG), 170 cp 2.0 TDI. Aceste motoare pot fi combinate cu trei linii elegante: Reference, Stylance si Sport-Up.

Chiar si in linia Reference, SEAT Altea XL aduce imbunatatiri precum: aer conditionat, radio cu MP3 player incluzand conectari Aux-in si sase difuzoare, sensor de presiune pentru cauciucuri, roti de 16'', control de croaziera, computer de calatorie, ferestre electrice fata si spate, oglinzi retrovizoare reglabile electric cu pozitii de parcare, un compartiment flexibil pentru bagaje si un loc pentru sofer reglabil. In ceea ce priveste siguranta, masina are sase airbag-uri (cu optiunea de inca doua in spate), ABS+TCS, puncte pentru adaugarea locurilor pentru copii si optional, programul electronic de stabilitate ESP + DSR cu EBA

Noul Altea XL va fi construit in uzina SEAT de la Martorell, una dintre cele mai sofisticate si flexibile fabrici din intreaga Europa in care se produc si Ibiza, Cordoba, Altea, Toledo si Leon.

Linkuri conexe

Poze Seat Toledo
Dosare Seat
Poze Seat
Forumuri Seat
Totul despre Seat

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti