NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Noua Skoda Fabia adresata tinerilor

25 august 2007

Prin cea de-a doua generatie Fabia Skoda urmareste sa atraga in special clientii tineri. Noua versiune are si unele elemente imprumutate de la Mini, de exemplu plafonul de culoare diferita, care poate fi alb sau argintiu si oglinzi retrovizoare asortate. Proprietarii de Fabia au in medie varsta de 56 de ani si prin urmare designul masinii nu poate fi foarte radical. Marc Mustard a afirmat "Suntem hotarati sa schimbam acest lucru dar nu vrem sa instrainam clientii deja existenti". In momentul lansarii noua Fabia va dispune de urmatoarele variante de motorizare: motoare pe benzina de 1.2, 1.4 si 1.6 litri si trei variante diesel, doua de 1.4 litri si unul de 1.9 litri.

Se pare ca masina va fi disponibila doar in configuratia cu cinci usi. Skoda nu a construit niciodata un hatch cu trei usi si probabil nici nu o va face. In privinta pretului noua Fabia se va situa undeva in jurul a 11.700 de euro. Pana in 2010 Skoda spera sa vanda peste 58.000 de masini pe an, acest lucru fiind posibil multumita crossoverului Roomster, care se spera ca se va vinde in aproximativ 7.000 de unitati anul acesta si crossoverul Yeti care este programat sa iasa pe piata in 2009.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti