NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Octavia ramane cel mai bine vandut model Skoda

31 octombrie 2007

Se pare ca Octavia ramane modelul cel mai bine vandut al marcii Skoda, cu aproximativ 170 de mii de unitati vandute la nivel mondial (variantele limuzina, Combi si Scout). De la inceputul anului si pana la sfarsitul lui septembrie 2007 Skoda a produs 448 de mii de vehicule, iar comparativ cu anul precedent s-a inregistrat o crestere a productie de 9,3%. De asemenea a sporit semnificativ si numarul livrarilor catre clienti cu 12,6%, adica 462.400 unitati. Vanzarile cumulate de Skoda Auto din luna ianuarie pana in luna septembrie a anului 2007 au atins 5.95 miliarde euro. Comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, profitul companiei a crescut cu un procent de 39,3%. Astfel s-a atins suma de 545.3 milioane euro, depasesindu-se profitul total obtinut pe anul trecut cu aproximativ 20 milioane de euro. Suma este mai mare cu 12,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut. O crestere semnificativa a vanzarilor s-a inregistrat si la modelul Skoda Roomster, cu 47 de mii de vehicule vandute de la inceputul anului pana la sfarsitul celui de-al patrulea semestru.

In schimb in ceea ce priveste investitiile Skoda acestea au totalizat in ultimele noua luni peste 180 milioane de euro, cu 34% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Holger Kintscher, responsabil financiar al consiliului director Skoda Auto a declarat:"Investim, in principal, in inovatii si in diversificarea gamei de produse. Investitiile cheie din anul 2007 au fost cele legate de lansarea noii generatii de modele Fabia. Astfel ne asiguram ca Skoda va ramane profitabila”.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti