NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Skoda Superb MY 2007

1 august 2006

Incepand din 14 august 2006 uzinele Skoda din Kvasiny vor produce noul Skoda Superb, acesta fiind modelul anului 2007 (MY2007). Oferind un spatiu interior enorm si echipata cu elemente de lux, design-ul noului sedan Skoda Superb MY 2007 include de asemenea numeroase inovatii tehnice.

Cea mai importanta schimbare in design-ul exterior a noului Superb este radiatorul gril a carui design 3D iese in evidenta, fiind fixat pe un cadru suflat in crom. Ca noi elemente complementare au fost introduse luminile aditionale ce au fost integrate in oglinzile retrovizoare. Acoperite cu sticla, farurile frontale au fost schimbate de asemenea. La fel ca la Roomster si Octavia, luminile din spate au forma literei C, dand un caracter distinct automobilului. Incepand din noiembrie 2006, cumparatorii vor putea alege dintre patru culori noi: bej Cappucino, verde Olive, gri Anthracite si gri Satin.

Interiorul Skodei Superb MY 2007 a fost schimbat, bordul avand o noua configuratie. O alta inovatie: instrumentele de bord sunt luminate cu o lumina alba discreta, iar alte elemente ca functii si numere sunt de culoare rosie.

Echipamentul existent (Classic, Comfort si Elegance) a fost extins cu Laurin & Klement, o noua clasa de echipamente care include jenti de 17 inch, doua tipuri de evacuare, semne discrete pe masca fata… si multe altele. Interiorul include scaune tapitate cu piele (Royalty), lemn autentic (Prominent), cadre si manere din metal lucios (Etna Nero), etc. Acest model particular mai prezinta si alte elemente atractive.

Skoda Superb MY 2007 este disponibila cu patru motoare pe benzina si patru diesel, cu nivele de performanta ridicate de la 85 kW la 142 kW (benzina) si de la 77 kW la 120 KW (turbo diesel). Motorul pe benzina de 6 cilindrii 2.8 l si cel turbo diesel V6 2.5 TDI sunt cele mai performante motoare, iar o oferta atractiva o constitue motorul de patru cilindrii TDI PD(103 kW) cu un filtru diesel particular.

Linkuri conexe

Poze Skoda Superb 1.9 TDI
Dosare Skoda
Poze Skoda
Forumuri Skoda
Totul despre Skoda

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti