NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Skoda Auto extinde productia modelului Roomster

1 septembrie 2006

Skoda Auto va lansa un al treilea schimb de lucru pentru prductia modelului Roomster la uzina sa din Kvasiny incepand cu data de 22 noiembrie a acestui an. Motivul este ca cererile pentru aceasta linie (a 4-a a fabricantului Skoda) sunt in continua crestere, iar automobilul a devenit, intr-un timp foarte scurt, foare popular in randul clientilor Skoda. Estimarile initiale de productie s-au dovedit nesatisfacatoare, neputand acoperi cererile venite de la delarii autorizati. In consecinta, Skoda Auto intentioneaza sa produca un plus de peste 20.000 de masini Roomster pana la sfarsiul anului 2006.

"Chiar si primele reactii ale expertilor industriei auto si ale potentialilor clienti dupa premiera modelului Roomster la Salonul Auto de la Geneva au fost foarte pozitive si suntem foarte incantati sa recunoastem ca interesul aratat de clienti fata de masinile Roomster dupa lansarea modelului in productie a surclasat asteptarile noastre", a declarat d-nul Martin Jahn, membru in consiliul de administratie al Skoda Auto si responsabil cu relatiile cu publicul. „Combinatia intre designul modern, elemente inovative de interior, caracteristici de manevrabilitate excelente si un numar de solutii inteligente tipice tuturor modelelor Skoda demonstreaza ca am ales directia cea buna pentru acest automobil. Mai mult, Roomster este foarte probabil sa ne ajute sa producem si sa vindem peste 500.000 de vehicule in acest an, ceea ce inseamna un prag foarte important pentru Skoda", a continuat d-nul Martin Jahn.

Producita in serie a modelului Roomster a fost lansata spre sfarsitul lunii martie, iar vanarile in Cehia au inceput in iunie. In afara Cehiei, compania a lansat noul model Roomster in cateva tari majore din Europa, printre care si in Germania, Slovacia, Franta, Austria si Anglia. O data cu extinderea productiei in Kvasiny, compania recruteaza noi angajati. Pana in prezent 1.300 de oameni au fost angajati si inca 600 vor urma pana la sfarsitul anului. Cu acestia, numarul angajatilor Skoda Auto se ridica la 26.000 de oameni in trei fabrici raspandite pe teritoriul Cehiei.

Linkuri conexe

Poze Skoda Roomster
Dosare Skoda
Poze Skoda
Forumuri Skoda
Totul despre Skoda

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti