NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Skoda lanseaza o generatie noua a modelului Skoda Superb

22 august 2007

Skoda a pregatit deja lansarea unei generatii noi a modelului de clasa superioara Skoda Superb. Pana in momentul de fata au aparut primele imagini cu masina pe linia de asamblare. Importante schimbari au aparut la design-ul caroseriei si viitoarea masina, in comparatie cu modelul actual, contine modificari radicale. In ceea ce priveste partea frontala, designerii Skoda au imprumutat elemente de design atat de la modelul Roomster cat si de la actuala Fabia.
Insa schimbarea majora se regaseste la partea posterioara unde designerii cehi au optat pentru o varianta de caroserie hatchback. Pentru prima data Skoda ofera un model de clasa mare cu hayon. Stopurile sunt separate si seamana cu cele ale precedentei generatii ale modelului bavarez BMW Seria 3. Plansa de bord este caracterizata de elemente noi si reprezinta o continuitate a celei precedente care a fost insa caracterizata de simplitate. Din punct de vedere calitativ noul Superb II va oferi un grad de caliatate de fabricatie superior modelului precedent. Se pare ca acest model nou va fi comercializat incepand cu anul viitor.

Linkuri conexe

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti