NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Skoda Octavia RS acum si cu motor 2.0 TDI PD

25 august 2006

La un an dupa lansarea modelului Skoda Octavia RS la Salounul auto de la Frankfurt, gama acestor masini a fost extinsa pentru a include si o varianta cu motor de 2.0 TDI PD. Astfel, inima noului model Skoda Octavia este un motor Turbo Direct Injection PD de 2.0, cu geometrie ajustabila si cu o putere maxima de 125 kW (170 PS) la 4200 rpm. Motorul atinge cel mai mare cuplu de torsiune de 350 Nm la 1800 rpm.

In plus, noua masina Skoda Octavia RS 2.0 TDI PD poate accelera de la 0 la 100 km/h in 8.5 secunde, iar viteaza maxima este de 225 km/h (pentru modelul combi, accelerarea de la 0 la 100 km/h se obtine in 8.6 secunde, iar viteza maxima este de 224 km/h). Consumul mediu combinat este unul foarte favorabil, de 5.7 l/100 km (combi: 5.8 l/100 km).

De asemenea, Sokda Octavia RS 2.0 TDI PD este dotata standard cu un filtru diesel si cu un convertor catalitic pentru noxe, ceea ce inseamna ca depaseste cu mult standardele EU4 de emisie, acesta fiind un atu impresionant al modelului. Tot ca un plus, masina este dotata cu o cutie de viteze manuala, avand 6 trepte de viteza.

Ca o concluzie, modelul Skoda Octavia RS 2.0 TDI PD este o continuare foarte reusita si promitatoare linei deja cunoscuta de masini Octavia.

Linkuri conexe

Poze Skoda Octavia
Dosare Skoda
Poze Skoda
Forumuri Skoda
Totul despre Skoda

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti