NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Skoda Roomster, debut la Geneva

9 februarie 2006

Skoda Auto a prezentat prima fotografie a conceptului Roomster, care va deveni al patrulea model din gama companiei cehe. Skoda Roomster reprezinta nu numai pasul marcii spre un nou segment de piata, ci si un pas catre o noua etapa in dezvoltare.

Roomster a debutat ca "studiu" la Salonul International de la Frankfurt (IAA) din 2003. Datorita reactiilor pozitive ale presei de specialitate si la cererea multor potentiali clienti, s-a luat decizia de a transforma conceptul Óntr-un model de serie. Dupa mai putin de doi ani si jumatate, Skoda prezinta acum noul Roomster publicului de la Geneva.

Skoda Roomster va fi produs in fabrica de la Kvasiny. Pentru inceput, modelul va fi comercializat incepand cu vara lui 2006 pe cele mai importante piete din Europa, inclusiv in Cehia. Data exacta a lansarii in tara noastra va fi anuntata in scurt timp de catre importatorul Porsche Romania.

Linkuri conexe

Poze Skoda Roomster
Dosare Skoda
Poze Skoda
Forumuri Skoda
Totul despre Skoda

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti