NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Concernul Volkswagen AG este atras de America de Nord

9 iulie 2007

Directorul general Martin Winterkorn a declarat ca daca dolarul va ramane devalorizat in raport cu euro Concernul auto Volkswagen AG va lua in considerare construirea unei noi uzine de productie in SUA. Se pare ca in raport cu yenul euro a atins un nou record si se apropie de un nou record in raport cu dolarul, acest fapt daunand grav competitivitatii masinilor construite in Europa in raport cu rivalele din America sau Asia.  Daca dolarul ramane la acelasi nivel, ar trebui sa luam serios in calcul construirea unei noi fabrici in America de Nord , a declarat Martin Winterkorn.

In present Volkswagen detine doar o uzina in America de Nord, localizata in Puebla, Mexic, acolo fiind produse modelele de automobile Jetta si noul Beetle ("Broscuta"), precum si autobuze sau camioane. Prin construirea acestei fabrici in SUA, VW spera sa isi imbunatateasca vanzarile pe piata nord-americana si sa creasca cota de piata VW estimeaza pentru 2007 un nou record de vanzari, de peste sase milioane vehicule fata de 5,7 milioane unitati in 2006, la nivel mondial. Winterkorn a specificat faptul ca o majorare cu 10% a productivitatii in 2007 reprezinta un obiectiv tangibil.

Linkuri conexe

Poze Volkswagen Iroc Concept
Dosare Volkswagen
Poze Volkswagen
Forumuri Volkswagen
Totul despre Volkswagen

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti