NAVIGARE
Volkswagen - Club
Stiri
Dosare
Poze
Clipuri Video    nou !
Plus !
MARCI VAG
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Lamborghini
LINKURI

AtuoZit : portal auto moto

CAUTARE

Confort pentru noul Polo echipat cu cutie cu sase trepte de viteza automata

25 august 2006

Noul Polo este prima masina din clasa sa care ofera un grad ridicat de confort si, asftel, un avantaj. Motor de 1.6 litri cu o putere de 77 kW (105 CP) si transmisia automata dau noului Polo caracteristicile unei masini din clasa de mijloc, in segmentul masinilor mici.

Polo este una din masinile mici de succes din Europa, iar echipata in felul acesta este prima masina cu o cutie automata cu 6 viteze, cu trepte mult mai apropiate unele de altele, pentru performante mai ridicate. Este cea de-a doua cutie automata pentru Polo, din gama larga de sapte motoare pe benzina si patru diesel.

Echipat cu un motor de 1.6 litri cu patru cilindri si o putere de 77 kW (105 CP), noul Polo atinge viteza de 187 km/h, ajunge la 100 km/h in numai 11.3 secunde iar consumul este de 7.4 litri la 100 km.

Pretul pentru un Polo cu motor de 1.6 litri si cutie automata cu 6 trepte incepe de la 15.500 euro si se gaseste de asemenea in varianta de echipare Comfortline si Sportline.

Cutia automata este dotata cu functia Tiptronic (+/-) si cu optiunile P-R-N-D-S. Pozitia S ofera soferului un condus sport in care viteza se schimba imediat intr-una superioara. In pozitia S, cutia de viteze nu schimba in a 6-a treapta de viteza daca s-a atins viteza maxima in a 5-a treapta de viteza. Astfel se poate folosi functia Tiptronic care ofera soferilor schimbarea manuala a treptei de viteza. Se reduce consumul de combustibil cu ajutorul aceste cutii cu 6 trepte fata de o cutie cu 5 trepte si se reduce si nivelul de zgomot.

Linkuri conexe

Poze Volkswagen Polo Blue Motion
Dosare Volkswagen
Poze Volkswagen
Forumuri Volkswagen
Totul despre Volkswagen

INFORMATII
Smarty Web Director - istet si util  LinkWeb.ro CLICK AICI, pentru a da un vot acestui website Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti